GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Hurtig levering med GLS
BILLIGT
SPAR 9%
40 par sorte strømper
40 par sorte strømper>

40 par - Sorte Sokker 40-46

DKK 499,00
DKK 549,00
  • God kvalitet
  • 40 par
  • Str. 39-46
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Vareinformation 

Størrelse : 39-46
Antal : 40 par sorte strømper.
Farve : Sort.

Super billige sorte sokker med 40 par i en pakke.
Den sorte Black Jack er vores standard kvalitetsmodel. Disse sokker er Oeko-tex®-mærket og indeholder 5 % spandex. Det betyder, at de holder form og facon i lang tid - og så er de testet for sundhedsskadelige stoffer!

Hos Socks4less står vi 100 % inde for vores produkter. Derfor er der tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret på alle køb.


Tjek alle vores sorte sokker her!

40 par strømper i vores kendte kvalitet - Køb mere spar mere.

Denne pakke med sorte sokker er til dig der ikke vil tænke på at skulle købe nye sokker hver dag. Du får 40 par til lavpris og du slipper for at købe strømper i lang tid. Du kan jo også dele denne pakke med en ven eller din far? Mulighederne er mange.

Det er vores kendte kvalitet du får i denne pakke af sorte strømper, så der er ingen forskel der. Eneste forskel er prisen - Køb mere - spar mere.

Socks4less.dk sælger strømper til hele Danmark, Skal vi også sende til dig?

Vores krav til kvaliteten af strømperne er høje, men vi vil stadig have lave priser. Hvordan kan man det, spørger du nok. Det kræver også et stort arbejde og stille krav til vores leverandører og os selv. Vi har igennem mange år købt ind hos samme leverandør. Det gør at vi kender hinanden og leverandøren kender vores krav. Samtidig køber vi stort ind, det giver lave priser hos vores leverandør. Vi har ikke et kæmpe nybygget butiks lokal, som koster det hvide ud af øjnene eller spidsen af en jetjager. Vi driver vores Webshop sammen med 2 andre webshops, dvs. alle de fordele der er i at være sammen om f.eks. husleje og andre udgifter.

Derfor…. Socks4less.dk

God dag.