DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Blå

Billige blå slips og butterfly.

Her finder du vores udvalg af klassiske blå slips og butterfly i forskellige nuancer.

Nogle er helt blå, mens andre bare har lidt blå farve, men fælles for dem alle er at de indeholder blå. Find dit perfekte blå slips fra elegante ensfarvede design, trendy mønstre eller blå striber. Klik på dit favorit slips eller butterfly for at se et større billede.

Blå er de fleste mænds yndlingsfarve.

Derfor sælger vi også mange blå butterfly og slips. Alle vores slips og butterfly er virkelig tidløse og vil se godt ud på enhver. For at matche det blå slips eller butterfly vil vi vælge et klassiske jakkesæt i farverne: lette grå, beige, tan, trækul, sort, brun og endda oliven. Ja, mulighederne er mange Når der matcher forskellige mønstre på skjorte, jakkesæt, slips, og selv lommetørklæder, så er det vigtigt at du variere mønster/stil og vigtigst størrelsen af de forskellige mønstre. Kombinere for mange små og indviklede mønstre på forskellige beklædningsgenstande i et sæt tøj kommer ikke til at se godt ud. Et godt eksempel på at matche flere mønstre kunne se sådan ud: Stribet koksgrå jakkesæt, blå og hvid skjorte med større ternet mønster, et fint prikket slips.

Betydningen af farven blå:

Blå er en meget beroligende og lindrende farve. De fleste beroligende blå farver findes i naturen, f.eks. himmel og havet er blå. Blå er også siges at skildre loyalitet, og det er en af grundene til at man anbefaler jobsøgende til at bære noget blå i deres tøj til jobsamtaler - den marineblå jakkesæt og blå slips er et perfekt eksempel. Om det virker? Ja, det må du jo prøve :-)