DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Børnebutterfly

Billige butterfly til børn i mange farver

Skal dit barn være i festtøj, så giver et butterfly det sidste pift. Om du vælger et sort eller rødt butterfly til dit barn, så er det bare smart.

Bryllup, fødselsdag, familiefest, ja alle muligheder for fest kan man give sit barn et butterfly på. Derfor er det jo dejligt at vi tilbyder billige børnebutterfly og hurtig levering.

Hos modefyren har vi et bredt sortiment af butterfly til dit barn.

Vores mål er at tilbyde mange forskellige farver og mønstre i børnebutterfly og altid til lavpris, så alle kan være med.  Vi tilføjer løbende nye butterfly til børn på siden.

Vores flotte børnebutterflies fås i alle kulører, så du har mulighed for let at finde en børnebutterfly, der passer perfekt til festtøjet.

Du finder billig børnebutterfly til en fast lav pris og på trods af det er kvaliteten helt på højde med de butterflies, vi sælger i voksenstørrelse. Alle butterfly til børn er udstyret med en snaplås, som en ekstra sikkerhed. Kig engang vort flotte udvalg af butterfly til barn igennem og lad os endeligt vide, hvis du har specielle ønsker, da vi hos modefyren konstant udvider og udvikler vort sortiment i butterfly til store og små. Alle varer lagerføres i Danmark til øjeblikkelig forsendelse.

Vores udvalg er specielt udvalg, så vi rammer smagen hos næsten alle. Du skulle kunne finde en farve eller mønster der passer til dit barn eller den begivenhed i skal til. Vores priser er så lave at du nemt kan bestille 2 eller 3 stk. uden at det vælte din økonomi.

Vigtigt for os: lave priser, stort udvalg og hurtig levering.
Tak fordi du handler hos Modefyren.dk

Update cookies preferences