DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
POPULÆR
 Color Mix - En af hver 39-46
 Color Mix - En af hver 39-46 >

Color Mix - En af hver 39-46

DKK 150,00
  • Color Mix
  • 8 par
  • Str. 39-46
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Vareinformation 

Color Mix består af et par af hver af vores farverige og fede kvalitetsmodeller. 
Super populær! 8 forskellige par strømper.

Du får altså 8 par strømper:
- 1 par Banana Rama - 1 par Blue Oister - 1 par Rainbow Ice - 1 par Green Hornet  - 1 par Like White - 1 par Earl Grey - 1 par Yellow Mellow - 1 par Pink Power 

Så søger du en pakke med fede og farvestrålende strømper, får du den bedste kvalitet til en lav pris ved købet af Color Mix!

Farverige Strømper – 8 par sokker i mange farver

Du får altså 8 par strømper i denne pakke:
- 1 par Banana Rama
- 1 par Blue Oister
- 1 par Rainbow Ice
- 1 par Green Hornet 
- 1 par Like White
- 1 par Earl Grey
- 1 par Yellow Mellow
- 1 par Pink Power

Strømper skal man have i Danmark, hvor vejret ikke altid er så godt at man kan gå i sandaler og ja man kan godt have sokker i sandaler. Vi siger ikke det er smart, men man kan godt.  I dag er sokker mere end det. Nu skal det være farverige strømper, så man skiller sig ud fra mængden. Derfor har vi lavet denne strømpe-pakke med 8 par strømper på tilbud. Du får 8 par farverige sokker til en billig pris. Pakker indeholder 8 af vores mest farverige sokker, så du aldrig kommer til at mangle. Hver dag sine nye smarte sokker. De kan bruges til hver dag og især til fest er de fede at have på. Du ved, folk snakker :-) 

Striber, prikker, tern og du får strømper i næsten alle regnbuens farver. Her bliver det aldrig kedeligt. Vores strømper er særligt udvalgt så der er til alle. Kvalitet er helt i top, det er samme gode kvalitet som du kender fra vore sorte sokker. Du finder kun disse strømper her! Det er vores eget mærke fra Socks4less – din sikkerhed for god kvalitet. Hver gang.

Fordelen ved denne pakke med farvestrålende strømper er, at du vil altid have et nyt par i skuffen, klar til brug, ved særlige lejligheder. F.eks. en spontan fest, er det jo fedt at kunne hive et par nye strømper op af skuffen. Det er en fordel at købe stort ind og du får altid vores faste fragt pris. Så kan du købe så mange du vil uden at fragten bliver dyrere.

Sokker i gave. Farsdags sokker og andre gode gave.

Står du også overfor at skulle købe en gave til din far og han igen ikke har nogle ønsker, så har du ramt rigtig. Til f.eks. farsdag sælger vi mange af disse strømper i mange farver. Da ens far tit er lidt konservativ og kun har sorte sokker i skuffen. Det kan du lave om på nu. Ved at købe farverige sokker her hos Socks4less.

Disse sokker er Oeko-tex®-mærket og indeholder 5 % spandex. Det betyder, at de holder form og facon i lang tid - og så er de testet for sundhedsskadelige stoffer! 

Hos Socks4less står vi 100 % inde for vores produkter. Derfor er der tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret på alle køb.

En god gave til farsdag, fødselsdagsgave, julegave eller bare når du vil være sød ved din far. Farverige sokker er ALTID en god gave.