DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Til Damer - Damestrømper

Damestrømper - Her finder du altid billige dame strømper.

Velkommen til socks4less.dk side med damestrømper. Du finder hele vores store udvalg af strømper til damer på denne side.
På denne side har vi samlet strømper der har størrelse omkring 35-39, som er damestørrelser. Men mænd må/kan også bruge dem. Vi tilbyder altid vores kunder høj kvalitet strømper til en usædvanligt god pris op. Vi får hele tiden nye modeller af damestrømper hjem.

Du finder hele vores udvalg af damestrømper herunder og altid til gode priser:

Strømper til damer – Find dine dame sokker HER

Det at købe damestrømper er normalt kedeligt og før i tiden også nemt. Der var 3-4 forskellige farver i sokker.

I dag kan du vælge mellem en masse mønstre og farver.  Mænd og især kvinder har taget de nye farver til sig. Derfor tilbyder vi mange forskellige damestrømper i ens farvet og i mønstre. Flere nye modeller kommer til hele tiden.
Vi tilføjer nye dame strømper hvert forår og efterår.

I Danmark har vi et stort behov for sokker hele året rundt, da vores klima er lidt ustabilt, læs meget ustabilt. Så om sommeren har vi behov for tynde sokker og om vinteren skal dine damestrømper være mere tykke og varme.

Komfort og design af damestrømper.

Et par strømper er ikke bare et par strømper. Der er stor forskel på de forskellige strømper. Vores strømper er udviklet til at have en god pasform og komfort. Det gør at Socks4less sokker holder din fødder varme og sidder godt på foden også efter vask. Især efter 1. vask  ser mange sokker ikke pæne ud.

Vi tilbyder vores eget design af dame strømper. Så du finder dem kun hos os eller ved vores forhandler rundt om i landet. Vi har de klassiske strømpe design som f.eks. En helt sort strømpe. SÅ har vi vore meget smarte stjerne sokker, som er meget populære.

Alle skal jo bruge strømper. Især når man bor i Danmark, hvor vinteren er lang og sommer tit er kold og våd. Så er Damestrømper et must og der kommer vi ind i billedet, da vi har billige damestrømper til alle.
Vi tilbyder vore eget mærke af kvalitets damestrømper, det betyder at vi altid kun tilbyder lækre kvalitets sokker.

Vores univers af Damestrømper hos Socks4less.

Vores udvalg af strømper til kvinder, bliver større og større. Vi vil på vores webshop udvide udvalget af strømper til kvinder. Faktisk vil vi udvide hele vores strømpe univers med en masse nye sokker.

Se de mange flotte mønstre, farver og modeller til damer. Vi har selvfølgelig også den klassiske sorte damestrømpe i en lækker kvalitet og billig pris. Altid med hurtig levering.

Udvalget er ikke kæmpe stort, da vi går efter kvalitet frem for kvantitet. Vi tager ikke alle strømper ind på vores webshop. Kun kvalitet til lav pris, så alle kan være med. Vores udvalg bliver større og større, da vi hele tiden kigger efter nye design på sokker til damer. Vi er sikker på at der også er nogle som falder i din smag.

Vi får flere strømpe mærker ind i vores sortiment, dog er det vores eget mærke Socks4less der sælges flest af og som vi har mest fokus på at få flere mønstre ind i. Da vi selv synes at pris og kvalitet passer godt sammen.

Hurtig levering på dine dame sokker.

Vi afsender sokker hver dag.
Normalt vil alle dame strømper blive afsendt hver dag kl. 14.00, så du modtager dem dagen efter.
Det kalder vi hurtig levering på dine damestrømper. Ja, vi har både herresokker, Damesokker og babysokker, så bestil til hele familien nu hvor du er i gang.
Du får fast fragtpris om du bestiller 1 par eller 100 par damestrømper.

Det kalder vi nemt og enkelt, så der ikke er så meget at misforstå.

God dag.

Update cookies preferences