DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
 Earl Grey 39-46
 Earl Grey sokker
herrestrømper Earl Grey
 Earl Grey 39-46 >
 Earl Grey sokker>
herrestrømper Earl Grey>

Earl Grey 39-46

DKK 19,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Vareinformation 

Earl Grey er lig med farver - striber. Så finder du ikke mange flere forskllige striber i en strømpe. Earl grey  har ikke noget med The at gøre, selv om navnet får en til at tænke på det. Earl Grey er derimod en grå strømpe med en masse striber i forskellige farver.

Søger du et par fede og farvestrålende strømper, så tjek vores Earl Grey strømpe.


Hos Socks4less står vi 100 % inde for vores produkter. Derfor er der tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret på alle køb.

Sjove strømper – Så tjek Earl Grey som er en sjov strømpe.

Denne sjove strømper finder du ikke andre steder end her hos Socks4less. Det er en strømper der skilder sig ud fra mange andre strømper, ved at have mange forskellige farver og striber på en gang. Bund farven er grå, men den har så forskellige striber som skifter farve. En super sjov sok, til den sjove mand.

Når man nu skal gå med strømper i Danmark for at holde varmen, hvorfor så ikke gøre det lidt sjovt? Og anderledes. Det gør du med denne strømper i herrestørrelse 39-46. Går din mand eller far altid i sorte sokker, så prøv at give ham denne strømpe i fødselsdagsgave. Det vil han blive glad for. Der er jo ingen der siger han skal bruge dem hver dag, men måske bare når i er til fest.

Sjove sokker med hurtig levering! Det får du også her hos Socks4less

Update cookies preferences