DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Glimmer strømper

Glimmer strømper super flotte farver.

Hos Socks4less.dk finder du altid flotte glimmer strømper i vores kendte gode kvalitet. Vi fører glimmersokker i 3 smarte farver Lyserød, Sort og hvid. Alle med den flotte glimmer effekt, som er det hotte lige nu.

Glitterstrømper eller glimmersokker er samme strømpe, men bare to forskellige navne på samme produkt.

DU skal have glimmerstrømper i din garderobe, da de kan bruges til næsten alt. Er du klar til at skille dig ud?

Glimmer strømper – perfekt til enhver lejlighed!

Glimmerstrømper til dame er det perfekte valg til enhver lejlighed - om det er til et formelt arrangement eller til hverdags. De er behagelige at have på, og deres unikke design gør dem til et must-have i enhver kvindes garderobe.

Hvad er glimmer strømper?

Glimmer strømper er en type strømper, der er lavet af en blanding af nylon og polyester. De er meget elastiske og har en glat overflade, der gør dem behagelige at have på. De er ofte transparente eller semi-transparente, og de kan have en glimmer-effekt, der giver dem et ekstra elegant udseende.

De super populære glimmer sokker, er det perfekte valg til enhver lejlighed - om det er til et formelt arrangement eller til hverdags. De er behagelige at have på, og deres unikke design gør dem til et must-have i enhver kvindes garderobe.

Passer strømperne mig?

Du kan få dem i størrelse 36, 37, 38, 39, 40 i en og samme strømpe. Da vores strømper er dejlig elastiske, så de kan passe mange og du ikke behøves, at være bange for at de ikke passer din fod.

Du får dine glittersokker hurtigt hos os.

Når du bestiller strømper hos os, så skal du ikke vente længe. Vi pakker sokker mandag til fredag og sender dem afsted med GLS, samme dag. Dvs. bestiller du f.eks. tirsdag formiddag, så skulle du gerne modtage dine strømper onsdag.

Ikke nok med det, så har du mulighed for gratis fragt på dine strømper, ved køb over et vist beløb, så kan du få dem sendt fragt frit til en pakkeshop.

Kan det snart blive bedre? – Har du bestilt?

Glimmerstrømper er den perfekte tilføjelse til ethvert outfit.

Disse sokker er fremstillet af blødt, elastisk materiale og glimtende glitter og vil tilføje et strejf af glamour til ethvert look. Desuden flader glimmeret ikke af og giver ikke ubehag - det er integreret i stoffet og giver langvarig glans. Tilføj lidt glimmer til din garderobe med vores glittersokker!

Fås i forskellige farver. Forkæl dig selv eller giv dem i gave til en af dine kære - de vil helt sikkert elske dem. Få dine glimmersokker i dag hos Socks4less.dk