DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Kulørte sokker

Kulørte strømper og sokker til dig og din familie.

Du finder billige kulørte strømper med hurtig levering. Altid i friske farver, tjek også vores sorte sokker og stribede strømper til mænd.
Vi har altid god service og god kvalitet på alle de billige strømper også de kulørte sokker.
Find alle vores kulørte strømper her:

Altid sjove og fede kulørte sokker.

Vi tilbyder kvalitetssokker i mange forskellige funky designs. Hvert design har sit unikke særpræg, men fælles for dem alle er, at de sætter kulør på tilværelsen. Vores sokker er små farvebomber på fødderne, der giver kant til et kedeligt outfit eller power til en grå regnvejrsdag. Sokkerne har både prikker, striber og mønstre sammensat af alle regnbuens farver. Se vores udvalg igennem og find dine personlige favoritter, og hvis du ikke kan beslutte dig, tilbyder vi også en samlet pakke med alle vores designs – ét par af hver.

Sammensætningen af tekstiler, 80 % bomuld, 15 % polyester og 5 % spandex, sikrer dig en optimal oplevelse for dine fødder. Glem alt om fodsved og sure sokker, for vores sokker lader din hud ånde. Spandex er tilsat for at give en optimal pasform, der former sig efter alle slags fødder. Den gode kvalitet har udløst det anerkendte Økotex-mærke, som betyder, at vi lever op til strenge krav om at undgå sundhedsskadelige stoffer i vores sokker.

Mads Christensen sokker. Manden der fik kulørte sokker frem.

Blærerøven er manden der ligger navn til alle farvede og kulørte strømper, da han i 00´erne satte gang i moden med stribede strømper og han kom også med en serie selv. På det tidspunkt kunne man ikke komme til en fødselsdag hos en mand uden at han fik mindste et par kulørte sokker i gave. I dag er de kulørte strømper stadig populære hos både mænd og kvinder.

 

Skal livet være så kedeligt? At du bruger sorte sokker altid.

Blå, grå eller sorte sokker er måske det mest konservative valg inden for strømper, men også lidt kedelig.
Vi synes man skal have både de sorte og de farverige strømper. Strømper til hver sin tid.

Vi har kigget på hvornår du kan bruge farverige og hvornår du ikke kan bruge farverige sokker.

Hvornår SKAL du bruge farverige sokker:
Til fest! Sorte strømper til fest er bare så kedeligt. Giv den gas.

Hvornår kan du bruge farverige sokker:
Til hverdag kan du nemt bruge farverige strømper. De kan pifte et kedeligt sæt tøj med jeans og t-shirt op med stribede sokker.

Hvornår skal du IKKE bruge farverige sokker:
Der er en ting hvor farverige sokker er et no-go, det er til begravelse.
Har du sokker med supermand eller andre tegneseriefigurer, så vil vi ikke anbefale at tage dem på til en jobsamtale. Faktisk vil vi anbefale sorte sokker til jobsamtalen, da det vil være dumt at miste et godt job, bare fordi der sidder en chef som ikke kan lide farvede sokker.

Kan man få bomuldsstrømper i forskellige farver?

Ja, man kan få bomuldsstrømper i forskellige farver. Der findes et stort udvalg af bomuldsstrømper på markedet, og mange producenter tilbyder strømper i en bred vifte af farver og mønstre. Det er både muligt at finde ensfarvede strømper i forskellige farver og strømper med mønstre og farvekombinationer. Det er også muligt at finde strømper i forskellige længder og tykkelser, så man kan finde en variant, der passer til ens behov og præferencer.

Socks4less nyheder og hurtig levering.

Vi udvider løbende vores sortiment med nye designs, så hold øje med siden, og vær først med de nye trends. Vi eksporterer selv vores sokker. Derfor kan vi sælge høj kvalitet til lav pris – vi har nemlig skåret de fordyrende mellemled væk. Så vores sokker er billige, men lavet i en kvalitet, der normalt ikke sælges billigt. Vi står 100 % inde for vores sokker og er meget stolte af vores produkt. Vi er overbevist om, at de bliver dine nye yndlingssokker – derfor giver vi med glæde 30 dages fuld returret. Vi har også lynhurtig levering. Bestiller du sokker til en adresse i Danmark inden klokken 14, ringer postbuddet på hos dig allerede dagen efter. Og så kan du nyde synet af de nye, kulørte vidundere, der ikke kan undgå at give folk et stort smil på læben. Vores kulørte sokker er billige for dig. Køber du flere, sparer du mere.

Sæt kulør på hverdagen og fyld din skuffe op med vores bløde humørspredere. De kommer i robust kvalitet, så du skal virkelig anstrenge dig for at slide dem op. Samtidig er de fleksible i pasformen og bringer glæde til alle fødder i størrelse 39 til 46.

Update cookies preferences