DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Multifarvet

Multifarvet slips.

Ensfarvede og mønstrede slips er tilbage - Multifarvet slips

Slips har aldrig været helt ude, men i nogle år har de ikke været helt så synlige i moden. Nu er de heldigvis tilbage for fuld kraft og ses allevegne igen.

Der findes bestemt ikke mere maskulint tilbehør og det er stadig en af de få ting, som mænd har for sig selv og bruger med glæde uanset alderen. Nu hvor de ikke længere er en del af uniformen på så mange arbejdspladser, er det som om ønsket at bære slips i fritiden er blevet øget enormt.

Derfor ser man flere og flere slips til fester og i byen lige nu. Der er ikke noget praktisk ved at bære slips, det opfylder til gengæld et virkelig klædeligt og symbolsk formål 100%. Der findes slet intet, der på samme måde kan udstråle klassisk god stil og maskulin selvsikkerhed, som et smukt slips, der gerne må være mønstret.

Derfor skal alle rigtige mænd i dag helst have en pæn samling i skabet. De kan bruges til et væld af lejligheder, hvor påklædningen helst skal være helt skarp.

Mønstrede butterfly er god stil

Mønstre er ikke bare noget for kvinder, i dag kan mænd sagtens bruge alle slags mønstre, også blomstret, prikket osv.

Man skal ikke tænke så kedeligt og traditionelt, hvis man vil være moderne. Hvor meget mønster og hvor vildt det skal være, det afhænger kun af personligheden og ikke af kønnet. Mønstret tøj og tilbehør giver den bedste mulighed for at stikke lidt ud fra den grå mængde. Afstem med personligheden og understreg din kreative, humoristiske og åbne side med det rigtige mønster.

Butterflies har fået et velfortjent come back. Glem alt om nørdede og kiksede professor typer, for de er topmoderne til alle og giver både hverdags- og festtøjet en cool kant med en stilsikker retro feeling. Det er tilbehøret over alt tilbehør til mænd, det ved alle stilsikre og sande gentlemen, der ikke bare svømmer med strømmen, men altid understreger deres personlighed i tøjet helt ud i de små detaljer.

Måske stadig kun for de mest modige, men stadig et klassisk tilbehør som faktisk klæder alle aldre og typer. Erstat bare slipset med mønstrede butterfly af og til. Vælg helst en smuk mønstret version, f.eks. blå butterfly med guldstriber, der kan pifte den ensfarvede skjorte op.

Der findes mange forskellige skønne udgaver og har man først prøvet, vil man hurtigt have flere at skifte i mellem.

Billig mønstrede slips og butterfly af god kvalitet

Masser af tilbehør i skabet giver masser af muligheder. Det behøves ikke være dyrt, at opbygge en pæn og solid samling.

Køb altid den bedste kvalitet til den mest fornuftige pris. En god basisgarderobe behøves ikke være kæmpe stor, hvis man har et udvalg af billig mønstrede slips og butterfly til rådighed, så kan man faktisk variere sine outfits i det uendelige.

Vælg neutralt og helt klassisk, når det drejer sig om større investeringer som f.eks. jakkesæt og vær lidt mere vild og modig, når der vælges tilbehør, her er der bedre råd til at eksperimentere.

Update cookies preferences