DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Pink

Billig pink slips og butterfly til alle mænd

Pink slips til festen.

Når der skal være fest og gang i den, må der godt ske noget og det skal helst ikke være alt for kedeligt og seriøst. Her giver et Pink slips noget. Påklædningen skal altid afspejle anledningen og vores personlighed.

Hvis man er typen, der godt kan lide at have det sjovt og helst ikke vil gå i et med tapetet, så skal man klart vælge at tage noget farvestrålende på. Det kan sagtens bare være i små ”klatter”, i f.eks. tilbehøret, det giver et super godt blikfang og liver virkelig op på resten af tøjet, der så kan holdes i mere neutrale toner, så det ikke vækker alt for meget opsigt.

Tilbehør er alt det ekstra vi tager på, som ikke nødvendigvis har anden funktion end at pynte og understrege vores personlige stil. Et pink slips er f.eks. en lækker detalje, der virkelig vil live op til alle lejligheder både til hverdag og fest. Det er ikke svært at kombinere med andet tøj og er derfor perfekt, også til dem der ikke vil eksperimentere alt for meget med tilbehøret.

Prøv en pink butterfly

Pink er en farve til alle, glem alt om pige- og drengefarver, - den slags kategoriseringer er tiden heldigvis løbet helt fra. Det er en dejlig anvendelig og varm tone, der virker imødekommende og positiv og er perfekt til alle udadvendte, selvsikre og moderne mennesker.
Pink Butterflies er kommet tilbage i modebilledet de senere år, til stor glæde for mange mænd.

Mere festligt bliver det ikke. Det er en form for tilbehør med en høj grad af klasse og masser af cool retro stil, de tiltaler især dem, der helst vil gå deres egne veje og ikke er spor bange for at vise det.

Brug dem på samme måde som slips, til at tilføre et neutralt outfit en unik kant og vælg gerne den farverige slags. Med en pink butterfly om halsen bliver man lagt mærke til på en god måde og hvis den bæres sammen med noget ellers neutralt og lækkert tøj, så er den ikke spor fjollet, men virker tværtimod meget klassisk og stilfuld og kan derfor bæres af alle mænd, uanset alder og graden af mod. Prøv selv og oplev forskellen på et slips.


Billig pink slips og butterfly til alle mænd

Det er bedst at have masse af tilbehør til disposition. På den måde kan man altid style sit outfit efter anledningen og humøret. Faktisk behøves man ikke eje så meget tøj, for når det mixes med nyt tilbehør virker det hurtigt nyt og anderledes. Den samme skjorte ændrer udtryk alt efter, hvad den sættes sammen med.

Køb derfor billig pink slips og butterfly, der er ingen undskyldninger for ikke at eksperimentere lidt og sætte noget kulør på tilværelsen, når priserne ikke er højere. Her kan alle være med og der er intet forgjort ved at prøve at lege lidt med sin stil. Hvorfor ikke også forsøge med mønstre? Så der kommer til at ske endnu mere.

En ternet butterfly  i lækker silke f.eks., så kommer man bestemt ikke til at ligne alle de andre i byen.  

 

Update cookies preferences