DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
 Rainbow Ice 39-46
Herrestrømper stribe
Strib på strib sokker
 Rainbow Ice 39-46 >
Herrestrømper stribe>
Strib på strib sokker>

Rainbow Ice 39-46

DKK 19,00
  • Striber
  • God kvalitet
  • Str. 39-46
4-6 uger
Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Vareinformation 

Rainbow Ice er en af vores farverige og fede kvalitetsmodeller. Disse sokker er Oeko-tex®-mærket og indeholder 5 % spandex. Det betyder, at de holder form og facon i lang tid - og så er de testet for sundhedsskadelige stoffer! 

Søger du et par fede og farvestrålende strømper, får du altså den bedste kvalitet til en lav pris ved købet af Rainbow Ice!

Hos Socks4less står vi 100 % inde for vores produkter. Derfor er der tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret på alle køb.

Stribet strømper kan lyse enhver garderobe op

For mange mennesker har sokker altid været noget, man bare tog på uden at tænke videre over det. Sokker har altid været sorte eller hvide, på den måde skulle man ikke overveje situationen så meget og derfor blev det en lidt kedelig affære, når man skulle beklæde sine fødder. Der er dog sket en ændring i modebilledet, da sokker ikke længere negligeres til fordel for andre beklædningsgenstande. Sokkerne har fået et comeback, og det kommer i form af striber, farver og flotte mønstre. Det er ikke længere trist at kigge ned i sokkeskuffen, da den nu er blevet til et nirvana af mønstre og glæde. Stribet strømper er specielt populært hos mænd, da de på den måde kan medføre lidt liv til et par almindelige cowboybukser. Det er en oplagt gaveide med strømper, da det sjældent er noget, man selv køber. Netop denne tendens er dog ved at vende, da det nye kæmpe store udbud af stribet strømper har skabt fokus på strømpen som en individuel del af klædeskabet. Det er pludselig blevet sjovt at vælge sine sokker!

 

Stribet strømper til enhver smag

Man ved ikke hvad man går glip af, før man har prøvet det. I Danmark har vi en tendens til at klæde os i sort eller mørkt tøj. Dette afspejler en del af vores jantelov, der ikke tillader folk at skille sig ud fra mængden. Det er en principsag for de fleste, at de ønsker at blive et med mange. Stribet strømper er en god mulighed for at tage tyren ved hornene, og prøve at tilføre lidt mere farve og glæde i sin hverdag. Man kan få et friskt pust i hverdagen, når man om morgenen kigger ned i skuffen, og selv kan vælge blandt 20 forskelligfarvede strømper. Om man er mest i humør til røde og gule tern, grønne prikker, eller mangefarvede striber er man sikret en lille optur allerede fra morgenstunden af. Blandt stribet strømper kan man nævne varen Rainbow Ice, der er en kvalitetsstrømpe i mange forskellige farver og fyldt med striber. Sokken består af 5% spandex og mister derfor ikke sin pasform over tid. Sokken er derved i høj kvalitet, og er desuden testet for sundhedsskadelige stoffer. Det er altså et perfekt køb for den kræsne strømpeentusiast, der ikke vil gå ned på udseende og kvalitet.

 

Fordele ved stribet strømper

Det er ikke kun mænd, der kan nyde godt af den nye tendens indenfor sokkemode. Kvinder bliver også hurtigt en del af bølgen, hvilket skyldes de mange fantastiske farver og mønstre, men også det faktum, at strømpen er den eneste beklædningsgenstand, man ikke kan se for tyk eller for tynd ud i. Der er altså ikke noget krav for, at man skal afprøve mange forskellige stribet strømper, da de alle vil være lige klædelige. Man kan altså vælge udelukkende ud fra, hvilke sokker, der er pænest på ginen. Det er en klar fordel, som mange kvinder vil nyde godt af i deres jagt efter det perfekte outfit.

Modesokker

Ikke uden grund oplever vi stødt stigende salg af modesokker på nettet - mange får øjnene op for, at man viser stil og elegance ud fra ens valg af klædedragt. Ofte ses kendisser i f.eks. talkshows flashe deres fede mønstrede strømper, som en tjekket detalje - et farverigt indslag til en afdæmpet, stilfuld, ensfarvet habit. Personens moderigtige image understreges klart af, at man tør at vise sine strømper frem.

Update cookies preferences