DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Rød

Rød slips og butterfly til mænd

Rød slips eller butterfly er en standard vare, som altid vil være i orden og i en god kvalitet.
Enhver mand skal have et rødt slips OG et rødt butterfly i sit klædeskab. Så er du altid klar til at gå til fest i et kedeligt ens farvet sæt tøj. Det at du lige tager et rød slips på giver bare så meget til dit tøj. Med vores billige priser, kan du nemt købe flere slips til klædeskabet, så har du altid den farve som du føler passer til dit humør. Vi ligger en ære i at tilbyde så mange forskellige farve på slips og butterfly. Der kommer flere og flere til på siden.

Hvad betyder farven rød?

Rød er en meget stærk farve. Det er en varm farve, der fremkalder en stærk følelse af lidenskab, begær, sex, blod og energi. Farven bruges også tit på skilte, som fortæller om forsigtighed og advarsel. Rød er en farve som nemt ses i forhold til andre farver og udstråler kraftfuld maskulin energi og er en sporty. Tilbage i 80´erne var næsten alle biler røde eller hvide. I dag har sort og grå taget over, men den råde farve er på vej tilbage. Mange bilproducenter bruge røde biler til at vise frem, da den røde farve tydeligt viser bilens linier. Så vil du også udstråle sporty og maskulin energi, så skal du have et rød butterfly eller slips. Måske begge dele.

Vi står 100% bag vores slips.

Er du ikke tilfreds så giver vi pengene tilbage og har 14 dages på denne returret. Du skriver bare en mail til os, hvorfor og hvornår du sender retur. Samt hvilket bank konto nummer vi skal sætte pengene ind på. Så sker det hele automatisk inden for 3-4 dage. Du kan også vælge at bytte til en anden vare, ingen problemer der! Vi ønsker bare at du er glad og tilfreds.

Hvad vil vi og hvorfor?

Hvorfor lige et rødt slips eller et rødt butterfly? Vi synes rød er noget af det flottes til en ens farvet skjorte og pifter lige dit tøj op på et nyt niveau. Vi har fra start haft rødt butterfly og slips på webshoppen. Da det er blandt standard farverne til slips og butterfly, som kan bruges både til hverdag og fest.