DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Rød Butterfly med blomster
Rød Butterfly med blomster>

Rød Butterfly med blomster

DKK 49,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

En flot Rød butterfly med blomster i et flot mønster. En glad kombination af rød og bittesmå blomstermotiver gør denne butterfly helt enestående. Denne kombination passer naturligvis til sommer men butterflyen kan faktisk også benyttes året rundt - som vores andre produkter i kategorien er denne kvalitets butterfly udvalgt udfra den flotte forarbejdning og skiller sig virkelig ud. 

Produktinfo rød butterfly med blomster

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: 12CM X 6 CM

Farve: Rød med blå/hvide blomster

Her har vi et ganske unikt produkt: Rød butterfly med blomster som kan vise glæde og højt humør.

Står du og mangler butterfly til bryllup, butterfly til konfirmation eller blot en cool butterfly til sommerfesten, har vi her fundet den helt rigtige farvesammensætning.

En megasej rød butterfly med mønster af blå/hvide blomster bringer helt sikkert smilet frem og matcher din kortærmede sommerskjorte - denne butterfly er sommeragtig og frisk nok til at kombinere med et par shorts - her får du en billig rød butterfly med blomster, hvor kvaliteten er absolut i top - du får virkelig værdi for pengene i vort kæmpe udvalg af kvalitets butterfly direkte fra fabrikanten.

De varer, du finder i shoppen har vi alle på lager, og vi leverer hurtigt produkterne til dig - trygt og nemt indkøb af billig butterfly!