DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Slips

Slips - den moderne mands halspynt.

Køb billige slips hos modefyren.dk. Når vi siger billig slips, så gør vi noget ved det!

Vi køber stort ind, så priserne er presset helt i bund. Det giver dig billige priser på slips.
Vi sender alle slips indenfor 1-2 hverdage. Lager i Danmark.

Slips i mange farver - find dit billige slips her

Modefyren har lige netop dit slips Slips er uundværligt til det moderne, stilfulde jakkesæt - en trend, der har været urokkelig i Europa siden slutningen af 1800 tallet, hvor opfindelsen af slipset fandt sted. Slips symboliserer magt men bruges i dag ikke blot af ledere, forretningsmænd og betydningsfulde folk - nu om dage bærer rigtig mange ved festlige lejligheder et slips. Accessory til den moderne mand og ind i mellem også til kvinden - et sikkert signal om, at stilen er på plads er slipset.

Billige slips, så Modefyren

Slips har altid været et vigtigt inventar i alle mænds klædeskabe. Slips kan bruges i alle situationer, og du kan derfor med fordel have et bredt sortiment liggende. Ønsker at fremstå professionel eller stilfuld, kan du ganske enkelt opnå dette med et flot og kvalitetsbevidst slips. Slips i mørke farver er især populære, hvis du skal give det rigtige indtryk i formelle omstændigheder. Der er ingen tvivl om, at du kan vise både klasse og stil med det rigtige mørkfarvede slips. Stilfulde og elegante slips hører hovedsageligt hjemme på arbejdet og til særlige begivenheder. De giver dig den professionelle udstråling, som er passende i formelle situationer.

Moderne slips

I dag er slipset dog også et modefænomen, som kan sætte et personligt præg på din stil. Vælg, for eksempel, et farverigt eller mønstret slips for at bruge slipset som en moderne accessory. Det moderne slips kan bruges til at fremhæve din personlige stil til fester eller en aften i byen. Det kan sættes sammen med jakkesæt såvel som jeans og en skjorte. Moderne slips kan både udstråle professionalisme og kækhed alt efter tøjsammensætningen. Uanset situationen og tøjsammensætningen vil et modepræget slips give dig den ekstra udstråling, som gør din stil unik og personlig. Så sørg for at have skabet fuld af slips i alle farver og mønstre, så du altid kan give det helt rigtige indtryk, uanset hvor du skal hen.

Slips skal man have i sit klædeskab, ja faktisk er det et musthave, så du altid er klar hvis der skulle opstå en lejlighed til det. Nogle mener at man altid kan have slips på, mens andre mener at man aldrig kan have slips på. Vi er nok mest til det første, men det er du nok ikke i tvivl om, vel? En ting er sikkert, det er at et slips gør dig i stand til at ændre look hurtigt. Der er nemlig stor forskel på om du har et sort slips eller et neon grønt slips på. Det er derfor også vigtigt at du tjekke hvilken farve skjorte du har på, inden du vælger slips.

International Slipsedag

Ja, den er god nok! Hvert år, den 18 oktober har flere lande International Slipsedag.
Du kan læse mere om det her!

Ikoniske slips

De største mandlige modeikoner har gjort slipset til et udødeligt tegn på en god stil og en høj klasse gennem tiderne. Blandt de berømte slipseikoner findes Humphrey Bogart, Frank Sinatra, Clark Gable og Cary Grant. Disse mænd var beundrede og tilbedte for deres stil og elegance, når de indtog skærmen iført jakkesæt og slips. Tænk blot på film som Casablanca, Strangers in the Night, Gone with the Wind og An Affair to Remember. Med deres elegante tøjstil satte disse mænd deres helt unikke præg på modeindustrien. Følg Bogart, Sinatra, Gable og Grant ved at fylde dit skab med de klassiske sorte slips, som vil give dig den samme elegante og stilfulde udstråling, hvor end du går. Vælg desuden et udvalg af farvede og mønstrede slips for at omfavne slipsemoden i det 21ende århundrede. Hvad end du vælger den klassiske stil eller den moderne stil, vil du kunne tilføje dit tøj et unikt og iøjefaldende udseende.

Uanset hvad gør slips et godt og passende indtryk i alle situationer.

Billige slips med Billig fragt

Vores mål er altid at have billige slips til dig. Altid i smarte farver. God kvalitets slips også med billige fragt priser som altid er fast
Så prøv os i dag og få dit slips med posten i morgen.

Altid god service og hurtig levering

Update cookies preferences