DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Sort

Billige Sort slips og butterfly.

På denne side finder du alle vores slips og butterfly, som indeholder farven sort. 

Enten er de hlet sort eller også er der sort farve i denne model.

Sort slips og butterfly. Billige sorte butterfly og slips.

På denne side har vi samlet alle vores sorte slips og butterfly.

Et sort slips til alle lejligheder
Slips har aldrig været dømt helt ude. I en lang periode har de dog været lidt i skammekrogen, men er nu vendt tilbage med fornyet styrke i mændenes modebillede.

Mere maskulint tilbehør findes ikke og det er en af de få former for tilbehør, som det stærke køn stadig har helt for sig selv og kan bære med stolthed uanset alder.

Efterhånden som de ikke længere er påkrævede i så mange erhverv, er lysten til at bære dem i fritiden øget gevaldigt og de ses derfor meget oftere i byen og til fester end for bare få år siden. En egentlig praktisk funktion har de ikke, men er alligevel nærmest uundværlige for de fleste, fordi intet udstråler mere seriøsitet, god stil og klasse, end pæne slips.

Et sort slips er simpelt en et must have i garderoben, for det kan bruges både til festlige og mere alvorlige lejligheder af alle. Sådan et må være selve basen i enhver samling af tilbehør.

En sort butterfly har mere klasse

Sort er ikke spor kedelig og trist. Det er den farve med størst anvendelighed og altid sikker at vælge i påklædningen for alle.

Den er er neutral og virkelig udtryksfuld på samme tid, på en måde som ingen andre nuancer er, den passer til alle andre farver og så går den aldrig nogensinde af mode.
Butterflies er netop kommet retur i moden til mænd og bliver set mere og mere. Super festligt og meget stilfuldt at bruge lige nu.

Et tilbehør med masser af klasse og et twist af retro cool stil, der især appellerer til dem, der foretrækker at gå deres egne veje og gerne vil vise det for omverdenen.
De bruges på samme måde som slips, for at udstråle maskulinitet på en særlig måde. Med en sort butterfly til skjorten får man på en fin måde tilført sit outfit lidt ekstra udtryk. Modsat de mere kulørte udgaver, så kommer sorte butterflies aldrig til at virke pjattede eller dominerende på den samlede indtryk af tøjet.

Det er tilbehør til sande gentlemen, der gerne vil stikke lidt ud fra mængden på en ekstrem stilfuld måde. Overvej også de mønstrede udgaver, de er tilpas anderledes og iøjnefaldende, uden der bliver gået på kompromis med den klassiske gode stil.

Køb et billig sort slips og butterfly

Har man en del tilbehør til rådighed, så har man de bedste muligheder for at skabe variation i påklædningen, fordi man altid vil kunne style aftenens outfit efter dagens humør. Man behøves slet ikke eje de store mængder af tøj, for selv få gode dele vil række, så længe det mixes med moderne og smart tilbehør. En gammel skjorte får et helt nyt udtryk, når den sammensættes med nye detaljer.

Billig sort slips og butterfly giver fornyelse.

Lave priser betyder absolut ikke dårlig kvalitet, når man handler det rigtige sted. Vil man gerne have et godt udvalg af sort tilbehør, i lækre materialer både med og uden mønstre, så findes det lige her.

Update cookies preferences