DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Sorte sokker

Sorte strømper - Altid billige sorte strømper og sokker. Find dine nye billig sorte strømper her.

Socks4less HIGH sorte strømper er lavet med 2 tråde i stedet for 1 tråd, men med samme vægt. Dette er gjort for at få en bedre kvalitet => finere garn. Prøv dem! Det vil du ikke fortryde…Vi arbejder hver dag for billige sorte sokker til dig. Vi har helt sikkert også et par sorte sokker til dig. Vi har forskellige sampak med billig sorte sokker til dig.

Vi har et stort udvalg af sorte strømper eller strømper med sort farve i, hvis du er til lidt mere farve end bare sort, så tjek vores strømper med striber.
Se hele udvalget af billige sorte sokker herunder:

SUPER TILBUD på 10 par 149,- Klik her! eller spar mere på 40 par 549,- Klik her!

Billige sorte strømper, MEN med en god kvalitet. BOM!

Vi har mange kunder som køber vores billige sorte sokker igen og igen. Det gør de fordi vi har nogle fordele som andre ikke har.

Du kan finde sorte strømper over alt, men vil du have kvalitet, så er det Socks4less.
Da en strømpe ikke bare er en strømpe. Fordele ved sorte sokker hos Socks4less HIGH:

 •  2 tråde i stedet for 1 tråd
 • God pasform - Bløde sorte sokker.
  Vi ved godt, at alle skriver, at de har kvalitets sokker og billige sokker.
  Vi har gjort det! Vi har lavet en 2 trådet sok, til prisen som du kan betale.
 • Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Billige Sorte sokker - med optimale sammensætning af materialer

Et par lækre sorte sokker er dine fødders bedste ven. De passer til alt - hvad enten situationen kræver jakkesæt eller joggingsæt. Også når det skal gå stærkt. Slut med at bruge dyrebar tid om morgenen på at finde den rigtige makker, som vaskemaskinen øjensynligt har slugt.

Vi giver dig løsningen: enkle, sorte strømper. Samme størrelse, samme kvalitet, samme farve.
Så går man aldrig galt i byen. Det er simpelt, og det fungerer.

Hos os er billig absolut ikke lig med dårlig kvalitet. Vores sokker er lavet af tekstiler i en lækker, blød og åndbar kvalitet, som du virkelig skal kæmpe længe for at slide op. De er dine fødders trofaste hylster, som er behagelig for huden og har en perfekt pasform.
Et par enkle, sorte sokker gør livet lidt nemmere og er en sikker vinder hver gang.

Den optimale sammensætning af materialer, 80 % bomuld, 15 % polyester og 5 % spandex, sikrer dig en god oplevelse for dine fødder.
Glem alt om fodsved og sure sokker, for vores sokker er åndbare.
Spandex er tilsat for at give en optimal pasform, der former sig efter alle slags fødder.

Den gode kvalitet har udløst det anerkendte Økotex-mærke, som betyder, at vi lever op til strenge krav om at undgå sundhedsskadelige stoffer i vores sorte strømper.

Slip for hverdagens små irritationsmomenter

Ved at have mange eksemplarer af samme slags sok undgår du et af hverdagens små irritationsmomenter. Du har snoozet vækkeuret for længe og skal hurtigt ud af døren, men makkeren til din sok har forputtet sig et uvist sted. Den situation har du oplevet for sidste gang, hvis du fylder din skuffe op med én slags sok.

Alle passer sammen. Alle er makkere. Simplere bliver det bare ikke.

Alle kender de udtrådte, hvide tennissokker, som måske endda ikke er så hvide længere, og som i hvert fald giver alt andet end pluspoint hos det modsatte køn. Dem kan du slippe for. Vores sokker er mindst lige så behagelige – og samtidig har æstetikken og brugbarheden fået et stort nøk opad.

Hos os kan du købe én slags sok i store mængder. Og når vi siger store, mener vi store. Faktisk helt op til 100 par. Hvis du vil have endnu flere, er det også muligt – men så skal du sende os en mail. Få sokkekøb ud af verden én gang for alle – her er det nemt og billigt, og du får virkelig valuta for pengene.

Vi kender det alle, vaskemaskinen har spist en sok. - Svaret og løsningen

Her får du svaret på det store mysterie om: Vaskemaskine spiser strømper. Vi giver som de første både svaret OG løsningen på problemet med vaskemaskine der spiser sokker.

Først svaret:

Ja, det er rigtigt vaskemaskiner spiser sokker og hvad gør man så med den ene sok der er tilbage. Normalt smider man den ud, men det er slut nu.

Løsningen:

Ved køb af mange par sorte strømper, har du altid en ekstra strømpe, som du kan bruge sammen med den strømpe der er blevet alene.
Slut med at være sur over, at vaskemaskinen spiser dine strømper.

SÅ køb 10 eller 40 par sorte strømper i dag og bliv en glad mand.

Gaven til manden der har alt - det er sorte strømper.

Hvad giver man manden der har alt? Spørgsmålet bliver stillet tit og svaret er strømper.

Nogle vil nok mener det er lidt kedeligt, men ikke os. Strømper er altid en god gave og især hvis det er til manden der har alt, da det faktisk tit er noget der gør ham glad.

Gaven kan så mikses med et par flasker vin eller special øl. En sådan gave giver næsten altid en glad mand.

De fleste mænd hader faktisk spørgsmålet, hvad ønsker du dig? og deres svar er også tit : Strømper eller underbukser. Hvorfor er det nu sådan? Det er fordi mænd tit hader at købe strømper og underbukser, så er det meget nemmere at få dem i gave.

Så det er langt fra en dårlig gave, det er bare fordi man synes det er lidt kedligt.

Hvad betyder sort og sorte strømper for dig.

Mænd ser sorte sokker som det simple, som man kan tage på til alt. Kvinder derimod kigger på om de har nogle andre farver, som passe til, inden de tager de sorte. Hvad betyder farven sort?

Når man kigger på farvens betydning så betyder sort kontrol, magt og uvenlig.
Den sorte farve ses ofte, som en flot og stilren farve, når den anvendes i sokker, jakkesæt eller slips.

Mænd vælger gerne sort, da man får et indtryk af elegance, selvtillid og succes. Om det også gælder ved sorte strømper, skal jeg ikke kunne sige, men man får da lidt at tænke over.

Jeg skal da hjem og tjekke mit klædeskab, da jeg tror der er meget sort tøj.

Når alt kommer til alt, så tænker de fleste mænd ikke over farven på strømper. Sort passer jo til alt, hvis du spørg en mand.

Vores garanti for kvalitet sokker - Køb herrestrømper hos os.

Sorte sokker til alle, Damer og herre størrelser i sorte sokker. Køb enkeltvist eller flere par og spar mere. Vi bruger kun få faste leverandører af vores strømper, for altid at være sikker på kvaliteten er i top. Så kan vi også altid tilbyde den bedste sok hver gang.

Din tryghed. Socks4less.dk giver altid et stort udvalg af strømper. Ikke kun sorte sokker, men se også vores farverige strømper, samt vores babystrømper.

Alle er i vores super kvalitet og gode priser.

Levering bestemmer du selv om det skal være til Pakkeboks eller leveres hjemme på din adresse.

Du bliver IKKE bundet til et abonnement eller andre betingelser, du kan købe det antal der passer dig. 1 par, 2 par, 10 par eller 100 par. Det er helt op til dig.

Fragtprisen er den samme om du køber 100 par eller 10 par. Så du vælger selv. Vi levere dine strømper indenfor få dage.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål om vores strømper, ris eller ros eller hvad som helst. Skriv eller ring.
Hos Socks4less.dk sender vi sokker på alle hverdage til billige priser. Derfor bestil i dag og modtag dine flotte strømper i morgen.

Fordele ved køb af billige sorte sokker hos socks4less.dk:

 • Billige priser.
 • God kvalitet.
 • Hurtig levering.
 • Stort udvalg.
 • God service

Socks4less.dk – os med de gode sorte sokker…..

God dag.

Update cookies preferences