DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Blå butterfly med våbenskjold
Blå butterfly med våbenskjold>

Blå butterfly med våbenskjold og gyldne løver

DKK 49,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Flot blå butterfly med løver i form af våbenskjold - nærmest adelig i sin udstråling vil denne fede blå butterfly ose af klasse og stil, både til jagtselskab på godset eller til en anden festlig lejlighed, hvor du har brug for prikken over i'et, når vi taler om sammensætning af en klassisk tøjstil. Her får du en smuk marineblå baggrund med gyldne våbenskjold i form af løvemotiver - virkelig en kvalitetsbutterfly helt i særklasse!

Produktinfo blå butterfly med løver

  • Kvalitet: 100% Polyester
  • Størrelse: 12CM X 6 CM
  • Farve: blå  med mønster mønster 

Butterfly i blå med våbenskjold.

Denne butterfly - en blå butterfly med gyldne løver, er helt sikkert blandt de sejeste, når vi taler om billig butterfly online.

Netop fordi den er helt unik, kun forhandles af Modefyren, kan du være sikker på at skille dig ud i byen med denne dybtvævede butterfly i eksklusiv kvalitet.

Hos Modefyren indkøber vi kun de bedste varer i store mængder og derfor kan vi specialisere os i at skaffe de fedeste produkter til helt rigtige priser - denne blå butterfly er et rigtig godt eksempel på en vare, som udelukkende kan købes eksklusivt hos os og alligevel til en pris, hvor du kan tillade dig at købe mere end én billig butterfly ad gangen. God fornøjelse!

Update cookies preferences