DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Bordeaux Butterfly med hvide prikker
Bordeaux Butterfly med hvide prikker>

Bordeaux Butterfly med hvide prikker

DKK 49,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Flot Bordeaux butterfly med hvide prikker i en virkelig god kvalitet. Produktet fremtræder i en smuk dybvævet bordeaux satinfinish med hvide nister fordelt på hele overfladen. - En flot festbutterfly eller bordeaux butterfly til hverdagen - den kan kombineres med stort set alle skjortetyper og farver.

Produktinfo bordeaux butterfly med prikker

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: 12CM X 6 CM

Farve: Bordeaux og hvide nister

Flot bordeaux butterfly med hvide prikker

Farven Bordeaux er i de seneste år blevet en sand klassiker. Denne bordeaux butterfly med prikker er meget populær på grund af den flotte Bordeaux nuance.

Men denne populære butterfly er ikke kun ensfarvet, den har hvide prikker overalt. Det skaber et meget klassisk og moderne look! Den vil helt sikkert været et hit med en stribede/ensfarvede skjorter. Kan du godt lide og skille dig ud i byen vil denne mønstrede butterflies et oplagt valg for dig.

Pigerne vil ganske sikkert lige kigge en ekstra gang, da det er de små detaljer der gør forskellen. Alle de butterflies, du finder hos Modefyren er kvalitet butterflies! Vi har et stort udvalg indenfor billig butterfly og shoppen udvides ofte med nye varer, efterhånden som vores indkøber finder de helt rigtige ting fra leverandørene.

Derfor kan vi levere billig butterfly, slips og mange andre modeaccessories til de helt rigtige priser.

Alle varer pakkes og sendes fra vort eget lager. God fornøjelse!

Update cookies preferences