GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Hurtig levering med GLS

Socks4less.dk - en dansk webshop med dansk lager.

Når du handler hos Socks4less.dk så handler du hos et dansk firma. Selv om vores navn ikke er helt så dansk.

Vi sender din ordre afsted næsten med det samme, så du modtager din pakker hurtigt.
Hver dag kommer GLS forbi og henter pakker, derfor har vi levering inden for 1-2 dage.

97% af alle ordre bliver leveret dagen efter, at de er afsendt fra vores lager.

Socks4less.dk
Att: Moreby Aps.
Grenåvej 11
8960 Randers SØ

Dansk webshop, dansk lager og dansk firma, der betaler moms og skat i Danmark.

Suveræne herre sokker

Vores herre sokker er blandt de billigste på markedet, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten.
Vi står 100 % inde for vores produkt, og vi fører en grundig egenkontrol i produktionen af herre strømper. Sokkerne, du køber hos os, er fremstillet af tekstiler i højeste kvalitet for at sikre en lang holdbarhed og uovertruffen komfort. Samtidig er alle vores herre strømper blevet tildelt det anerkendte Økotex-mærke, som sikrer dig en hudvenligt og bæredygtigt produkt, som du kan have fuld tillid til.

Økotex-mærket tildeles tekstiler af høj og gennemtestet kvalitet, som altid er i orden. Glem alt om dårlige sokker, der irriterer huden, går hurtigt i stykker eller giver dig fugtige og lugtende fødder. .

Vores fornemmeste opgave er at tilbyde behagelige og solide herre sokker til en særdeles konkurrencedygtig pris til alle vores kunder. Vi sælger både simple, sorte sokker samt sokker i forskellige farver, mønstre og designs. Vælg din favorit, eller prøv lidt af hvert.

Der er nok til enhver smag, og alle er naturligvis i en kvalitet i topklasse. Langt de fleste danskere går med sorte sokker, og hvis man køber dem alle sammen ét sted, er man fri for at skulle bruge lang tid på at parre sine sokker efter vask. De er nemlig allesammen ens! Og hvis én bliver væk eller går i stykker, behøver du ikke smide den anden ud, for den vil altid have en ny makker, som den kan passe lige så godt med..

Lav pris, høj kvalitet

Vi kan tilbyde dig herre strømper til en favorabel pris sammenlignet med vores konkurrenter på markedet. Det kan vi, fordi vi importerer sokkerne direkte fra Kina, hvor de bliver produceret. På den måde er der ikke en mellemforhandler, der skal have fortjeneste – det fordyrende led i processen springer vi over. Det kommer dig til gode som køber, fordi du kan få kvalitetssokker til spotpris via vores import.

Normalprisen på  herre sokker i vores kvalitet ville ligge væsentlige højere i butikker, fordi de ikke importerer direkte og samtidig har store udgifter til at opretholde deres fysisk butik. Med Socks4Less' webshop er det nemt, hurtigt og bekvemt at købe sokker, og du har naturligvis de samme rettigheder som kunde i webshoppen, som når du handler i en fysisk butik.
Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dit køb og blive komplet forelsket i dine nye sokker, kan du returnere dem og få pengene tilbage.

OEKO-TEX® Standard - strømper og sokker.

Socks4less.dk egne mærke af strømper er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede.
Dette sikkehedsmærke er et garanti for at sokkerne er testet far de krav som OEKO-TEX® har stillet ang. kemiske stoffer.
Det er et internationalt anerkendte mærke.

Bliv forhandler

Hvis du har forelsket dig i vores herre strømper, har du en unik mulighed for at komme ombord i succesen. Du kan nemlig selv blive forhandler af vores sokker. Det er både muligt at sælge vores nuværende sortiment, som det ser ud nu, men du kan også få dit eget logo på som white label. Tekst og design er op til dig, så du kan udfolde dig kreativt på vores basissokker, hvor kvaliteten naturligvis stadig er i absolut topklasse. Herre sokkerne er slidstærke og behagelige i en kvalitet, som du kan mærke, allerede første gang du tager sokken på.
De har gennemgået utallige kvalitetstests og vores grundige egenkontrol samt blevet tildelt det anerkendte Økotex-mærke.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at blive forhandler af vores kvalitetssokker med dit eget logo på.

Hvem er Socks4less?

Socks4less er lavet for at tilbyde billige strømper til alle.

Vi er startet tilbage i 2013 og har siden da leveret masser af dejlige strømper til danskerne.
I starten solgte vi til hele Europa, derfor har vi navn, som passer dertil.

I dag har vi 100% fokus på Danmark og sælger kun til i Danmark.

Vores lager på 260 kvm. ligger i Randers SØ. vi sender strømper hver dag.
Siden ejes af Moreby Aps som også driver Tonerland.dk

Du kan altid kontakte os på: hello@socks4less.dk