GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Hurtig levering med GLS
Herresokker med striber Banana
Banana gul herrestrømpe
 Banana Rama 39-46
Herresokker med striber Banana>
Banana gul herrestrømpe>
 Banana Rama 39-46 >

Banana Rama 39-46

DKK 19,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Vareinformation 

Banana Rama er et godt eksempel på vores fokus, som er at sælge billige strømper, dog uden at de skal være kedelige. Kvaliteten er i top på vores farverige strømper, som er Oeko-tex®-mærket og indeholder 5 % spandex.

Str.: 39-46

80% Bomuld
15% Polyester
5% Spandex

Dårlige sokker er irriterende, begynder at lugte - kan give dig fugtige fødder og går ofte alt for hurtigt i stykker. Det vil vi hos Socks4Less.dk ændre på - vi udvælger kun de bedste producenter og køber stort ind. Derfor er vores herrestrømper Banana Rama i en klasse for sig - et kvalitetsprodukt men til en skarp pris.

Søger du et par fede og farvestrålende strømper, får du altså den bedste kvalitet til en lav pris ved købet af Banana Rama

Hos Socks4less står vi 100 % inde for vores produkter. Derfor er der tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret på alle køb.

Banana Rama stribede strømper

Super lækre stribede strømper i nogle flotte farver. Altid i vores kendte kvalitet af strømper til lavpris.
I alt 9 forskellige farver på en strømpe. Stribede Strømper, som banana Rama kan bruges til alt slags tøj og til alle farver af tøj.

Super hotte stribede sokker, som giver din hverdag masse af liv og smil. Så bestil dine Banana Rama strømper i dag.

Vi har et stort udvalg i billige sokker lige her!

Hos Socks4less har vi dygtiggjort i at kunne levere de fedeste strømper til skarpe priser. Vi vil ikke blot være billig, men også blandt de mest kundevenlige webshops på nettet, når det drejer sig om billige sokker online.

Strømper i et kæmpe udvalg finder du hos Socks4Less og vort sortiment varierer efter årstiden og vi får konstant ny, spændende varer på hylderne.