DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Butterfly

Butterfly

Billige butterfly finder du hos modefyren.dk. Vi tilbyder et stort udvalg af butterfly i mange farver og mønstre. Vi skaffe hele tiden nye modeller hjem, så vi altid har de mode rigtige butterfly. Vi sender butterfly fra dag til dag og har billige butterfly og fragt.
Find dit billige butterfly her:

Billige Butterfly - til farver og fest

Intet viser stil og klasse som en butterfly. En flot kvalitetsbutterfly bør være en fast del af enhver garderobe, og den er nødvendig til alle særlige lejligheder.

Butterflies hører hovedsageligt hjemme til fine selskabsfester, fine restaurantbesøg og særlige lejligheder. Det betyder dog ikke, at en butterfly ikke kan bruges til ganske almindelige festlejligheder.

Uanset situationen vil en butterfly give dig stil, elegance og en helt særlig udstråling. En billig butterfly kan desuden sætte et personligt præg på din stil. Vælg, for eksempel, en butterfly som er farverig eller mønstret i stedet for den klassiske sorte butterfly. Mens den sorte butterfly tilføjer elegance til din stil, vil en farvet eller mønstret butterfly fungere som en moderne accessory.

En moderne butterfly vil kunne give dig et pænt udtryk eller en quirky stil alt efter, hvilket tøj den sættes sammen med. Således er en butterfly meget mere end tilbehør til et fint jakkesæt. Den kan bruges til enhver situation og enhver stil for at fremhæve dit personlige udtryk.

Hold dig derfor ikke tilbage for at tilføje flair til dit tøj med flotte butterflies. Sørg for at have et godt udvalg af butterflies i alle nuancer, så du altid er klar til fest med den helt rigtige stil.

Ikoniske butterflies  - Butterfly guide

Vi giver her en lille butterfly guide og butterflies historie. Gennem tiderne har de største mandlige ikoner gået med butterfly.

Tænk, for eksempel, på James Bond som sjældent ses uden. Bonds elegance ville ikke være det samme uden en flot smoking med en lækker butterfly. Hans stil giver ham den udstråling, som gør ham både udødelig og fascinerende.

Humphrey Bogart var et andet forførende ikon, som sjældent blev set uden butterfly. Da han spillede natklubejeren Rick Blaine i Casablanca fra 1942, satte han for alvor stilen. Dertil kan Clark Gable og Cary Grant nævnes, som nogle af de største modeikoner, som har gjort butterflyen noget helt særligt til den dag i dag. Og glem ikke Frank Sinatra som lagde en uforglemmelig stil med Strangers in the Night, og blev en af verdens største og mest tilbedte stilikoner.

Så gør som James Bond, Humphrey Bogart, Frank Sinatra og Clark Gable og Cary Grant og giv den gas med en butterfly, som vil sætte gang i hver en festlig lejlighed. Om end du bruger butterflyen som de gamle ikoner eller som en moderne accessory vil du sætte et unikt og iøjefaldende præg på lejligheden, og være med til at føre butterflyikonet videre i den 21ende århundrede.

Billige Butterfly - charmepropel kaldes den ikke uden grund!

Frisk din skjorte med et smukt klassisk Butterfly, enten i  ens farvet butterfly eller en af de mere vilde farver med mønster.
De mest trendy mænd, succesfulde, underfundige og nogen vil sige med lidt nørdet stil, er med den selvsikkerhed og selvstændighed en butterfly kan være med til at signalere, genstand for beundring for deres stilfuldhed.

Den helt selvstændige udstråling, du kan opnå ved at bære en butterfly, kan lede tankerne hen på de skarpe hjerner fra de amerikanske universiteter, hvor butterflyen har været en del af stilen i over 100 år.

Update cookies preferences