DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop

Mønstrede Butterfly

Mønstret butterfly – til den modebevidste mand

Med en skjorte tilsat den mønstrede butterfly er du sikker på at ramme den klassiske amerikanske casuale stil fra colleges, vise elegance og, at du ikke er overpyntet men har tjek på tidens tendenser indenfor påklædning, når fokus er på en mønstret butterfly.
Trenden, som bredte sig fra England; Oxford, Cambridge, Rugby og Eton nåede USA i 60’erne og har så sandelig fået sin repremiere over hele verden.

 

Man kan i dag næsten ikke bladre i et modeblad, uden at lade sig inspirere til at bære en mønstret butterfly.

Mønstret butterfly - et personlighed outfit

En butterfly er en type slips, der bindes rundt om halsen.

Sløjfen består af et stykker stof, som derefter vikles om halsen og bindes på plads. Sløjfer er normalt fremstillet af silke eller andre fine stoffer og enderne kan være enten lige eller buede.

Sløjfer er mest almindeligt båret af mænd, men kvinder bærer dem også af og til. De ses ofte som et mere formelt alternativ til det almindelige slips.

Det kan være lidt af en udfordring at binde en butterfly, men når du først får styr på det, er det, det er faktisk ikke så svært. En søgning på youtube kan helt sikkert hjælpe dig.

Mønstret butterfly er en fantastisk måde at tilføje et strejf af stil og personlighed til dit outfit.
De kan bæres til næsten alle typer tøj, uanset om du skal klæde dig på til en formel begivenhed eller bare gå ned i butikken på hjørnet.

Så hvorfor ikke give dem en chance?
Det kræver måske lidt øvelse, men når du først har fundet ud af det, vil du undre dig over, hvorfor du ikke er begyndt at bære dem tidligere!

Update cookies preferences