DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Butterfly Billigt
Butterfly Billigt>

Stribet Butterfly Brun og Blå

DKK 49,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Flot Brun butterfly med blå striber i absolut topkvalitet. Inspireret af klassiske universitetsmønstre, udstråler denne brune butterfly med mønster virkelig klasse og her går den kræsne gentleman ikke forkert i byen, når han søger brun butterfly med striber til at matche det tjekkede outfit. Vi leverer din ordre hurtigt og alle varer er på lager. God fornøjelse!

Produktinfo brun butterfly med blå striber

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: 12CM X 6 CM

Farve: Brun med blå striber

Stribet Butterfly Brun og Blå farver.

Brun, rust og bronzefarvet er blandt klassikerne i farver til accessories, netop fordi eks. en brun butterfly med striber matcher næsten alt fra habitjakke i kraftigtfløjl til en ensfarvet smokingskjorte - denne brune og blå stribede butterfly signalerer høj klasse og sikker stil på en diskret måde, der gør den til den fede detalje i en gentleman's outfit til, nærmest til enhver lejlighed.

Kvaliteten er i top og hos Modefyren holder vi prisen helt i bund, netop fordi vi er gode til at købe ind, og du handler uden fordyrende mellemled direkte med os, som aftager store mængder fra vores leverandører. Prøv engang, du vil ikke fortryde, når først du får denne fede butterfly leveret.

- Hurtigt og sikker, som altid!

Update cookies preferences