DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
DANSK WEBSHOP - Dag-til-dag levering- GRATIS fragt ved køb over 499,- til pakkeshop
Grøn butterfly med våbenskjold
Grøn butterfly med våbenskjold>

Grøn butterfly med våbenskjold

DKK 49,00
Leveringstid: 1-2 dage
Antal
-
+

Flot grøn butterfly med løver i form af våbenskjold - nærmest adelig i sin udstråling vil denne fede butterfly ose af klasse og stil, både til jagtselskab på godset eller til en anden festlig lejlighed, hvor du har brug for prikken over i'et, når vi taler om sammensætning af en klassisk tøjstil. Her får du en smuk flaskegrøn baggrund med gyldne våbenskjold i form af løvemotiver - virkelig en kvalitetsbutterfly helt i særklasse!

Produktinfo Grøn butterfly med våbenskjold

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: 12CM X 6 CM

Farve: Grøn og gyldent mønster 

Flot grøn butterfly med løver i form af "våbenskjold"

Selvom denne butterfly er en Grøn butterfly med våbenskjold, er det faktisk en af vores mest solgte, når vi taler om billig butterfly online.

Netop fordi den er helt unik, kun forhandles af Modefyren, kan du være sikker på at skille dig ud i byen med denne dybtvævede butterfly i eksklusiv kvalitet. Hos Modefyren indkøber vi kun de bedste varer i store mængder og derfor kan vi specialisere os i at skaffe de fedeste produkter til helt rigtige priser

- denne grønne butterfly er et rigtig godt eksempel på en vare, som udelukkende kan købes eksklusivt hos os og alligevel til en pris, hvor du kan tillade dig at købe mere end én billig butterfly ad gangen.

God fornøjelse!

Update cookies preferences